Neden AKÜ Yazılım yazayım ki?

Çocuğum neden AKÜ Yazılım yazsın ki?

Çok kısaca cevap vermek gerekirse: “Parlak bir gelecek için!”

İster akademik kariyer yapmak istesinler, ister devlette veya özel sektörde yazılım mühendisliği yapmak istesinler, öğrencilerimize çok kaliteli bir eğitim vererek geleceklerini altın harflerle yazmalarını hedefliyoruz. Bunu yaparken sadece derslerle ve yorucu bilgilerle değil, kendilerini geliştirmelerini sağlayan; ruhlarını, beyinlerini ve bedenlerini en iyi şekilde eğitmelerine imkan veren bir sistem sunuyoruz.

Burada amacımız dünyanın en iyi yazılım mühendislerini yetiştirmek!

Özenerek hazırladığımız ders müfredatımız, sadece kuru bilgilerle yüklenmiş tek yönlü bireyler yetiştirmeye değil, vizyonu geniş, yaratıcı düşünme yeteneğine sahip, çevresiyle uyumlu insanlar, başarılı mühendisler geliştirmeye olanak sunmaktadır.

“Mezun olunca iş bulabilir miyim?” değil öğrencilerimizin kaygıları!

İnsanlara faydalı olabilen, işini layıkıyla yapan, çalıştığı ortama katma değer sağlamayı hedefleyen mezunlar verebilmek için çalışıyoruz. Kaliteli bir eğitim almış bir mühendis, iş bulma endişesi taşımayacak, en mutlu ve faydalı olabileceği işi seçecek ve başarıyla icra edecektir inancıyla yetiştiriyoruz öğrencilerimizi.

Bu bağlamda sloganımız şu:

“GELİN, AKÜ YAZILIMDA GELECEĞİ YAZALIM!”

Dr. Öğr. Üyesi Celal Onur Gökçe

Afyon Kocatepe Üniversitesi